Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uśmiecham się
w wyobraźni.
Śpiewam
choć nie umiem ładnie.

Zostanę
mimo iż wolę odchodzić.
Nie umiem malować
ale pędzel trzymam w dłoni.

Czasem wpadam na ściany
płacząc jak małe dziecko.
Chciałabym krzyknąć
ale brakuje mi powietrza.

25 757 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
  • mercy

    18 September 2013, 19:31

    A czy ktoś powiedział, że to o mnie?

  • awatar

    18 September 2013, 18:31

    zachowujesz się jak moja dwuletnia wnuczka, i w dzień i w nocy,
    na przykład w dzień bierze do ręki kredki i chodzi z nimi od ściany do ściany i nic nie maluje, próbuje śpiewać
    a w nocy wstaje nie przebudzona, kogoś woła, zatacza się, wpada na ścianę, pada na poduszkę i dalej śpi spokojnie.
    Czas podrosnąć.