Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Uśmiecham się do siebie
przyjaznym, czułym gestem
i myślą, że mnie kochasz
gdziekolwiek teraz jestem.

Uśmiecham się do jutra,
spoglądam ufnie wszędzie,
bo wiem, że tam też Jesteś
gdziekolwiek jutro będzie.

4593 wyświetlenia
56 tekstów
3 obserwujących