Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Kusicielki

Uśmiechają się spod rzęs
płoche myśli gubią
a on między wersami wędruje
I do serca chowa
smutny poeta, ja

25 648 wyświetleń
160 tekstów
53 obserwujących