Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolejny dzien

uśmiech słońca
przenika pomiędzy zielonymi liśćmi drzew
na ławce wspomnień skrupulatnie
dodaję wszystko za ...

egzotyczny napój karmi myśli
ciszą degustuje umysł
opłata moje ja

tysiące głosów przeciw jeden za
jakie to szczęście
kiedy twoje włosy rozwiewa wiatr a oczy błyszczą uśmiechem ...

w pośpiechu robię kilka zdjęć....
trwam....
czas maluje na moje twarzy zmarszczki
tylko myśl jeszcze młoda porywa serce

za co kocham życie tak jak powietrze mimo że jest nieraz ciężkie

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!