Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mojemu (nie)spełnieniu "

Uśmiech ślę
Biorąc kawy łyk
W zamku cichy zgrzyt
Pan Bóg łaskawy
Klucz dopasował
Czasu nie zmarnował
(Nie)skończoność myśli
Strumieniem płynie
A ja błogosławię chwilę
Prawdę ujawniając dziś
Z wiarą..nadzieją..miłością
Tak pięknie żyć
Zacznijmy tak żyć od dziś

18.02.2023
09:15

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących