Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obrazy dni.

Usłyszysz dźwięk - rytm obudzi Ciebie,
W oczach łzy,
Kolejny raz zamyślisz się.
Obrazy dni wracają,
Chcesz dotknąć, daleko są!
Dopóki nadzieję masz, uda się,
Stracisz - przegrasz!
Nie pozwól innym decydować znów,
Chwyć swój los.

925 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!