Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nimfy

Usłyszałem niezwykłą melodię
Schylając po klucze
Straciłem ten wątek
Bo usłyszałem nową
I póki zanuciłem
Nowa inna przybyła
I rytm zakłóciła

Odrzucam przeto kobiety
Tańczące muzy i nimfy
Co tak przewrotnie odchodzą
By potem wieczorem
Powrócić i…
Ochłonąć

76 502 wyświetlenia
1012 tekstów
16 obserwujących
  • PetroBlues

    21 February 2020, 07:17

    "Schylając (SIĘ) po klucze" chyba powinno być ;)

    Czasem z kobietami inaczej się nie da, a może... :)

    Pozdrawiam :)