Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwila.

Usiąść gdzieś nad jeziorem..
Na tym zimnym kamieniu..
Złapać samotność za ręce..
Zamknąć oczy, opuścić wzrok w dół..
Poczuć na twarzy chłodny wiatr..
Uśmiechnąć się po cichu do siebie..
Jak wtedy Twoja matka..
Gdy przyszedłeś na świat..
Zbłąkane myśli odciągnąć w dal.
Dać im przestrzeń, czas..
Wdychać nocy czar..
Skrzący się w blasku gwiazd..
By obudzić się co rano..
Komus potrzebnym..

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!