Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dopiero Teraz

Urodziłem się
pod wpływem alkoholu,
bo matula zamiast krwi
to wódkę miała ...

Przetoczyli mi,
bo była pewność zgonu,
ojciec oddał krew,
bo wiedział, że dał ciała.

Doczekałem dnia
aż stukła mi czterdziestka
i dopiero teraz
to wyraźnie czuję,
że już nastał kres
dni pijanego dziecka ...
pora zacząć brać
to na co zasługuję.

https://www.youtube.com/watch?v=wD-A1OuyVlE

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Hares

    21 April 2021, 20:36

    Kurde, chłopie, biorąc pod uwagę również poprzednie teksty Twojego dzieła
    powiem :

    jesteś dzielny, bądź jeszcze bardziej.
    Tym bardziej, że masz dla kogo :)

    Życzę Ci wytrwałości, idź prosto i śmiało do celu :)

    od Giakonika, kuloodporna, Duse