Menu
Gildia Pióra na Patronite

urlop

urlop w ukropie
plaża w ukropie
piasek w ukropie

powrót w ukropie
korki w ukropie

i tylko nasze zmysły same kipiały
a morze i fale niczym balsam
ciało łagodziły
ciało na mahoń

cudowne wspomnienia
po urlopie w ukropie

pięknej Żonie

9455 wyświetleń
32 teksty
3 obserwujących
  • 8 August 2014, 15:39

    Piękne ! Takie Nasze .
    Pozdrawiam. A.