Menu
Gildia Pióra na Patronite

Amok

uliczny gwar poraża
idę w szoku, złamany

w oku szczypie słona łza

znów wyrwany z życia
po środku rzeczywistości

płynę

48 117 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    31 January 2017, 14:29

    Też pozdrawiam :)

  • 27 January 2017, 21:24

    Ładne.
    Pozdrawiam. :)