Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uliczka

Ulicą miłości biec trzymając się za ręce,
Zakochani w kropli chwili która trwa,
Usta do ust lgną eliksir tak upojny wypić chcą,
Kochankowie z uliczki włoskiej,
Oczy mówiące o czułości tak boskiej,
Chcą zatracić się w swych ramionach,
I nic ich nie powstrzyma, kremowa ceremonia,
Z warg do warg przenoszona

3800 wyświetleń
29 tekstów
1 obserwujący
  • marka

    2 July 2010, 21:49

    piękne, aż się to widzi.
    Wspaniale oddany klimat. Taka secesja jak dla mnie, ale już nowocześnie liźnięta,
    Pozdrawiam