Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka zdarzeń

Teksty z obrazami - Miniaturka zdarzeń - Sol 8
Miniaturka zdarzeń - Sol 8

Ukryte w sercu pragnienia
rodzą się powoli
w skrytości
zanim obudzisz się
nie jesteś już sam
lecz z problemami
i nowymi marzeniami
zakuty w kajdany
własnych iluzji...

Dedykowane na wczoraj...

Zainspirowany rozmową...

Ludzkie barwy życia...

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!