Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Teksty z obrazami - *** - LiaMort
*** - LiaMort

Ukryta w cieniu
błagam o ciszę,
słońce już zaszło.

Składając się ze słów
pozostawiam wyraz
schowany w głębi.

W mowie z myśli
proszę się o uśmiech
niezatracający siebie.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!