Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukryci między słowami
Udając zabieganych
Staramy się
nie zwracać swojej uwagi
To tylko pozory
Dobrze wiemy
czego chcemy
I czego w życiu nam brak
To tylko kwestia czasu
Być może kompromisu
I choć nie wiemy kiedy i jak
Spotkamy się
Marzenie ziści się
Może jutro
A może za jakiś czas

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!