Menu
Gildia Pióra na Patronite

bal lal

ukłony są w stronę samego diabła
i to po kieliszku nie źródlanej wody
w oknie zmatowiały pejzaż
to zostało po wczoraj

graniaste twarze owinięte szalem
szmal osiadł na koncie
wybawcy pięciozłotówek złotnicy
i drobni waluciarze
kosmici ze szklanką mleka
potykają o martwe krowy
udojeni do łez

27 706 wyświetleń
326 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!