Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczuć więzieniem
Zła wcieleniem
Brzydoty ucieleśnieniem
Koszmarów spełnieniem
Diabła pragnieniem
Piekła marzeniem
Do mordu zaproszeniem
Grzechów zbawieniem
Piękna zniweczeniem
Dobra unieważnieniem
Prawdy spaleniem
Uzależnieniem
Ze strachu drżeniem
Twoim cierpieniem
Serc zlodowaceniem
Praw pogwałceniem
Złym wrażeniem
Cholernym złudzeniem
Jestem

3722 wyświetlenia
34 teksty
5 obserwujących
  • Bryzeidaa

    17 July 2010, 08:28

    To dopiero samokrytyka ! :) Super (plus)

  • awatar

    15 July 2010, 19:59

    Ładna lista, ładna gra słów, +:)