Menu
Gildia Pióra na Patronite

uczę się milczenia pomiędzy wielosłowiem
i potoku nieprzebranych słów
kiedy cisza we mnie

uczę się jak szczęścia
które zmieniło kolor nieba
w soczystość malin

pojętna
w pierwszej ławce

nie wiem
że to ławka dla powtarzających dni

2565 wyświetleń
44 teksty
3 obserwujących
  • 3 June 2014, 22:26

    :) spokojnej nocy rowniez

  • M44G

    3 June 2014, 22:20

    Bardzo ładnie. Miłych Snów.