Menu
Gildia Pióra na Patronite

ubrałem się elegancko
użyłem
najlepszych perfum
jakbym udawał
że idę z kimś
dokądś
a może szedłem
lecz sam
nie miałem o tym pojęcia

chyba nie dojdę
tam dokąd chciałem
już nie wierzę
że idę z kimś
wiem już że sam
obrałem wędrówkę
i chyba perfumy
ulotniły się
niczym młodość
ostatnich wieków

nie doszedłem tam
dokąd chciałem
czego oczekiwano ode mnie
chciałbym
jedynie móc
by ktoś
po mnie zapłakał
kiedyś...
a teraz
po raz ostatni
chciałbym
przypodobać się
oczom
płonących
zachodem drzew

6950 wyświetleń
58 tekstów
18 obserwujących