Menu
Gildia Pióra na Patronite

Balowym krokiem...

Ubierzmy się w słowa
niech nie przydługa
to będzie mowa
czasu żal.

Załóżmy pantofelki
w tany ruszmy dziś
niech sypią się perełki
z naszych barw.

Wymalujmy swe maski
w kolory wiecznego życia
niech nasze obcaski
zadźwięczą w czas.

Nadchodzi bal
z kolejny rokiem,
więc nie przegap go
byś nie obszedł się..
...smakiem.

...zacznijmy Nowy Rok.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    1 January 2015, 20:45

    dzięki.. ;)

  • Naja

    1 January 2015, 19:54

    Ładnie bardzo :-)))