Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ubieram lato w niebieską sukienkę...

...
Ubieram lato w niebieską sukienkę...
dotykiem nagość zdobię
błękitne dłonie i serce...
nieba
rozlaną wodę...
nutę pogody i deszczu
w srebrnej kropli zawieszam
słońce niosę na rękach
wplecione chabry we włosach...
jak lazur w Twoich oczach
błękit uśmiechem rozlany
kawałki nieba skradzione szczęściem
chabrów pełne polany...
Anita Steciuk

15 424 wyświetlenia
173 teksty
6 obserwujących