Menu
Gildia Pióra na Patronite

ataki gonitwy myśli

Tym mniej jem tym więcej energi mam nie zabijaj mnie Manioo zabierasz do Nieba mniee nienawidzę i koocham Cię
ii lęce i lęcę jakk ptaak po nieba kres przez morza łez śnieżycę i deszcz traw zieleni i bez podmuchu wiatru łez euforii smaak mroku krzyk minut czas sekund wrzask głosów takt symfoni nie widzialnej wznaak.
Nooo zoostaw noo zooostaw dziś mnie koocham i Nienawidzę Cię ii lecę iiii lecę jak ptaak pooo nieba kress przez morza łeeeez śnieżycę i deszcz traw zieleni i bez podmuchuuu wiatru łeeez.

3831 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!