Menu
Gildia Pióra na Patronite

List do Nienawiści

Tylu wyznawców nie ma żadna religia,
wojna za wojną, milionowa mogiła.
Ty gardzisz miłością, w chwale zwyciężasz,
gdzie jest lekarstwo, gdzie miłości potęga.
Tyle ofiar, one wszystkie płoną,
zostaw nas ludzi z naszą słabą wolą.

543 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!