Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotyk*

Tylko w twoich dłoniach
topnieje moja niepewność
dotyk ust rozkrusza
lód mojego serca

twoja obecność koi
mój lęk i obawy
przy tobie nie ma
rzeczy niemożliwych

cała jestem przesiąknięta tobą
wiosenny deszcz przenika do serca
budząc do życia
spragnione dotyku kwiaty
https://www.youtube.com/watch?v=u_H_zodk21I

65 919 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    22 March 2019, 10:48

    Karolino ,Smoku ,Onejko dziękuję;-)pozdrawiam wiosna już;-)))))

  • onejka

    21 March 2019, 10:44

    piękne wyznanie Kati :)

  • 20 March 2019, 16:13

    Czuć wiosnę. :))

  • 20 March 2019, 13:06

    Kobieco, z całym wachlarzem uczuć, które koją serce