Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Niepojętość

"Tylko ten, kto kocha, widzi, co jest prawdziwe w człowieku"
Karl Jaspers

Odnalazłam się
w twoim spojrzeniu

i nagle miejsce odległe
stało się moim domem

szukałam dróg
ale tylko ta ścieżka

prowadziła do Ciebie

jesteś moim portem
tu cumuje moje serce

tu oddycham
i lekko mi na duszy

nabieram sił
jestem wszystkim

tym co stworzyłeś

w kuluarach ciszy
nasza miłość dojrzewa

rozkwitam
w Tobie zapuszczam korzenie.
/Mężowi/
https://www.youtube.com/watch?v=PsPNCsLCEhA

65 918 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • Naja

    9 September 2021, 10:26

    Przepiękny...

    • kati75

      9 September 2021, 21:29

      Dziękuję Elu💜🌻

      od Naja
    • Naja

      13 September 2021, 08:07

      🤗😚

      od kati75