Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

tylko
sen spaceruje w nocy
przemierza drogi
bezdroża
zagląda w nasze oczy
czasem w zaułku się schowa

a my wypatrujemy
szukamy gwiazd na niebie
gdy one - w zasięgu ręki

a sen
spaceruje z tęsknoty
od nocy do nocy
od nocy do nocy

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    8 December 2020, 09:28

    Mabusiu, chwytam gwiazdy w zasięgu ręki, a sen może odbywać romantyczny spacer, który jest piękny.
    Dziękuję i przytulam ❤🌙