Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Tylko ON rozumiał ją jak nikt inny.
Tylko ON wiedział o życiu więcej niż mogłaby sobie wyobrazić.
Tylko ON mógłby być jej tatą.

ona go kocha..
Nie jak tatę.
tak zwyczajnie, mimo wszystko!
niestety, nie mogą być razem.
Ludzie by ich zniszczyli.

6038 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!