Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Tylko o północy słychać krzyk zegarów.
Wiedzą za dużo.
Błagają o więcej Czasu.

On jednak jest sojusznikiem Śmierci.
Nikt nie wie, kiedy zawarli przymierze.
Wiadomo za to, że często się kłócą.
Niestety zawsze będą nieugięci w swoim działaniu.

Kiedy przyjdzie pora spotkamy się z nimi.
Oboje zabiorą nam
Życie.

~z Szuflady

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!