Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko czasami

Tylko czasami
Pobrudzę marzenia
Myśleniem o Tobie
I wyhaftuję Twój obraz
Na mojej skórze
Wodoodporny.

Z kolorowych snów
Codziennie zmywam
Kontury Ciebie
Łzami, tęsknotą
Wspomnieniem
Zaplanowany zakopaniem
Tego pragnienia
W potrzebie

Tylko czasami
Zapalam świeczkę
Nad nagrobkiem
Twojej miłości
Która duszy, ni ciała
Nie miała

Z bałaganu
Pozostawionym koło mnie
Zbieram kawałki ust
W których jeszcze płynie
Miód spijany przez czas

I karą jest życie myśleniem
Za niespełnione kochanie
W przestrzeni ramion pięlęgnuję
Marzenie o miłości

Tulę się do zdjęć
Nakazuję pamiętanie
Tylko czasami
Odlatujesz w moją niepamięć

4704 wyświetlenia
94 teksty
1 obserwujący
  • czarnulkaa

    28 October 2011, 17:26

    śliczny ;) i bardzo mi bliski... zabieram do zeszyciku i daje dużego plusika ;)