Menu
Gildia Pióra na Patronite

" (Nie)dzielna (nie)pewność "

Tyle wschodów (nie)dzielnych
Tyle uczuć (nie)pewnych
Tyle kolorów na niebie
Tyle trosk
Tyle zamyśleń
Tyle zapatrzeń
Tyle radości
Tyle wiary
Tyle nadziei
Tyle miłości
Gdy jesteś obok

Dedykowany Tobie...09.08.2020
lubisz mnie czytać... 05:40
Dziękuję.

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!