Menu
Gildia Pióra na Patronite

powiedz prawdę

Tyle twarzy już widziałam
I nie ważne która czyja
Tylko powiedz komuś prawdę
A dostaniesz… prosto w ryja.

9244 wyświetlenia
92 teksty
26 obserwujących
  • żyjmarzeniami

    8 November 2014, 18:39

    i zmienione :) wystarczyło napisać wiadomość na przyszłość

  • żyjmarzeniami

    8 November 2014, 18:30

    no niestety nie wiedziałam jak to nazwać jeśli chodzi już o takie sprawy.