Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tęsknoty czas w nas "

Tyle słów milczących
O miłości prawdziwej
Zamkniętych na kłódkę
Spełnienia czekających
Tęsknych myśli do rana
Może kiedyś się ziścisz
Kochany / Kochana
Znajdziesz klucz
Myślę ile nas łączy
Ile nas dzieli
Pytanie czy ten czas...
Nasze wczoraj
Czas ostatniej niedzieli
Wszystko zmieni
Może stanieMy się
Bóg jeden wie.

24.10.2021
18:40

281 885 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
  • fyrfle

    24 October 2021, 19:02

    Pytanie - co to MY?

  • 24 October 2021, 17:09

    poezja, forma słów milczących
    dziennik arytmii.. zderzeń ciszy
    krzyków myśli - źródło informacji
    obnażenie autora
    źle dobrany kamuflaż
    dziurawa maska
    tequila bez limonki
    poezja - kumpel od siedmiu boleści
    lód na suche dno
    i Bóg jeden wie co jeszcze :)