Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoja Magia

Tyle czekałem na taką Kobietę jak Ty.
Przy Tobie moje serce jak szalone bije,
Dzięki Tobie wreszcie zrozumiałem po co żyję.
Teraz jesteś każdą chwilą mojego życia,
Wszystko zawdzięczam Tobie,
W Twoich oczach jest tyle ciepła Kochana,
Usta ciągle roześmiane,
Twa dusza z każdym dniem staje się coraz piękniejsza.
Kochana, powiem Ci coś,
Jesteś jedyną 'rzeczą' której nigdy nie mam dosyć,
Ciągle chcę Cię więcej,
Jesteś moją prawdą,
Moim ciałem i duszą,
Nie bój się już, nie stracisz mnie,
Więc uwierz mi,
To może trwać wiecznie.

10 063 wyświetlenia
64 teksty
29 obserwujących
  • marka

    20 July 2010, 20:49

    Miłość wieczna...
    Ten wiersz przypomina trochę park targany przez wiatr.
    porozrzucane leżą konary, idą ludzie i wszystko gra.
    Piękne.
    PlUs

  • Bezsens

    20 July 2010, 20:38

    Kochana, powiem Ci coś,
    Jesteś jedyną 'rzeczą' której nigdy nie mam dosyć,
    Ciągle chcę Cię więcej,
    Jesteś moją prawdą,
    Moim ciałem i duszą,
    Nie bój się już, nie stracisz mnie,
    Więc uwierz mi,
    To może trwać wiecznie.

    Szczególnie ten fragment wydal mi się cudowny. !
    Plus.