Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyle ciepła w Tobie
Nie dla mnie przeznaczonego
Tyle serca jak mak czerwonego
Nie dla mnie...
Dlaczego
Pytać nie powinnam
W kilku słowach - duszę oddałam
Nawet nie wiem kiedy się zakochałam
Pytanie...jak się odkochać
By po nocach nie szlochać

19.05.2021
22:44 - 22:46

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!