Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybacz

..Ty z jedwabiu i powiewu wiatru zrodzona
tak samo delikatna i nieuchwytna
przemknęłaś przez moje życie ale zostawiłaś coś po sobie
zostało to we mnę - wiara,nadzieja,miłość w trzech słowach
Wiarę w nadzieje,miłość w to że będzie lepiej
Nadzieje,że warto wierzyć i kochać,nawet to czego nie mamy
i Miłość pełną wiary i nadziei w nią samą
Wybacz,że zabrakło mi tych trzech słów
w przyszłość,we mnie..

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • 19 April 2010, 11:04

    Sama poezja. Pozwolę sobie zabrać do zeszytu.

  • czystakartka

    15 April 2010, 13:23

    Dziękuje..