Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez pożegnania

Ty też odszedłeś bez pożegnania. A ja zostałam w starej sukience. Bez czerwonej szminki na ustach, z częściowo nakryty stołem... Płakałam. Kochałam Cię bardziej niż nazywałam to słowem, Ty urwałeś miłość w pół zdania. Bez pożegnania. Bez przygotowania. Bezgłośnie krzycząc. Zapominając oddychać pozwoliłam Ci odejść. Nawet się nie obejrzałeś...

3468 wyświetleń
22 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!