Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty!

M.B-P

M.B-P

Ty! spłoszyłeś me serce, aż zmyliło swój rytm, aż zgubiło melodii swej takt .
Ty! zabrałeś bezpieczeństwo i spokój, zaufania zgasiłeś już żar .
Ty! sprawiłeś , że spokojny sen uciekł gdzieś w noc, by odwiedził mnie koszmar, zły gość .
Ty! oszukałeś me ciało obietnicą pieszczoty, wiedząc, że nie umiesz spełnienia mi dać.
Ty! zburzyłeś dom wspólnie tworzony , by na straży swej tajemnicy wciąż stać .
Ty! zniszczyłeś to życie, które ze mną przejść obiecałeś , a to tylko dlatego, że na chwilę właśnie Jego spotkałeś .

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!