Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka na śmierć i życie....

Ty-pochylona i w czerń odziana...
nie stój nad mym łożem zadowolona i roześmiana...
ciesząc się -czekasz...aż ducha wyzionę
aż serce przestanie bić próbuję wołać-idź stąd! Idź!!!
Żal odchodzić i w Twe szpony duszę oddać...
żal zostawić bliskich i w Twych progach stanąć niskich....
Łapię oddech i...próbuję walczyć jeszcze z Tobą...
nie okryjesz mą rodzinę tą straszną żałobą...

55 170 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!