Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ty "

Ty na mnie działasz jak narkotyk ,
gdy cie zobacze ciśnienie mi skacze ,
Ty jesteś jak morza głębina -tajemnicza,
Ty jesteś jak cień w upalne dni- ulgą
Ty jesteś jak anioł stróż który pilnuje mnie na każdym kroku-chroni przed samą sobą ,
Ty jesteś jak gorączka w letnie dni -nieoczekiwana ,
Jesteś po prostu jak nikt nigdy nie był ,
Jesteś marzeniem przez chwile realnym ,spełnionym ,
A teraz jesteś ulotną chwilą w mojej głowie ,
Ulotnym marzeniem już nie do spełnienia ...

12 860 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!