Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozwól mi być...

Ty
co przychodzisz do mnie
nocą
otulona smakiem
wczorajszych namiętności

co budzisz moje zmysły
by Cię pragnąć bardziej

Ty
co muskasz moje biodra
zapachem kasztanowych włosów
spragniona dotyku
niezliczonych doznań

co karmisz mnie rozkoszą
pocałunków motyla

Ty
co chłoniesz moje pragnienia
i ogarniasz mnie swoją nagością

pozwól mi być Twoim dzisiaj
bym nie tęsknił za jutrem...

1281 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • Senqa

    29 April 2012, 16:18

    Zrobiło mi się gorąco,ah .....
    "muskasz moje biodra" o Panie!

  • Adek.Nie ten

    29 April 2012, 16:05

    "Jutro to jest dziś, tyle, że jutro" - takie było motto filmu "Seksmisja", ale w Pana wierszu to JUTRO jest uzasadnione.
    Pozdrawiam, Adam.

  • agniecha1383

    29 April 2012, 15:30

    Ach...tak sobie westchnę...:)

  • miramija

    29 April 2012, 14:15

    Piękne słowa...