Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samobójstwo

Twoje życie Twoje zmartwienia
czegoś Ci brak
duszy ukojenia

Mimo Twej męki
nie zdołasz dostrzec winy
nikt nie poda Ci ręki

Ostatnie godziny
bez miłości uśmiechu
boisz się własnego oddechu

Spokój Twoim sprzymierzeńcem
składasz do Boga ręce
oczyszczasz sumienie

Jak morze słone łzy płyną
zamykasz oczy
wszystkie nadzieje giną

Strach bratem i wrogiem
śmierć przyjacielem
czeka za rogiem

4410 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
  • Optymistka

    1 March 2010, 21:23

    bardzo nastrojowy, piękny !! ;)) pozdrawiam serdecznie :)

  • Afela

    1 March 2010, 16:12

    a ja dziękuję Tobie, że mogłam przeczytać ;)

  • Daxona

    1 March 2010, 16:06

    bardzo dziękuję

  • 1 March 2010, 15:20

    To ma głębię :)