Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja na nowe jutro

Twoje serce choruje
Bo nie usłyszałaś nigdy
Kocham cię
Uczucia od ciebie pouciekały
Wystawiając na łaskę
Wiecznie głodnej lęków
Samotności
Siedząc skulona w kącie
Myślałaś marząc czule
Gdyby tylko zjawił się wybawca
Ktoś kto sprawi
Że będziesz zdrowieć
I dzięki temu
Poruszona będzie
Twoja dusza
Dotykiem miłości

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!