Menu
Gildia Pióra na Patronite

Unikat...

Twoja delikatność
ujmuję za serce
a dziecięca nieufność
napędza pragnienie

Na zdobycie uśmiechu
by poczuć radość
rozpływającą się
po całej twarzy

Widzę w gestach
jaka jesteś inna
gdzie to czyni Cię
niepowtarzalnie piękną...

... Córeczko....

16.06.2022

52 750 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących