Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twój płacz, tego słonecznego dnia
Kiedy odwróciłem głowę
Może oczy nie widziały
Ale uszy słyszały
Rozpacz…

Musiałem tak postąpić
Obiecałem, że nie będę oszukiwać
Więc proszę zrozum i przebacz
Nie katuj i siebie i mnie

Powstała pustka
Musiała powstać
Teraz zapełni ją ktoś odpowiedni
Obiecuję…

3188 wyświetleń
43 teksty
10 obserwujących
  • Julka 10

    7 September 2011, 23:24

    Zgadazam się....na zawsze !!

    Teraz zapełni ją ktoś odpowiedni
    Obiecuję…

    A wówczas słowo..."Obiecuję...." nie istnieje :)

  • Maniek2010

    7 September 2011, 23:13

    Czasami zostaje tam na zawsze, co jakiś czas przypominając o sobie...

  • Julka 10

    7 September 2011, 23:08

    Największa rozpacz nigdy jest ...niesłyszalna...ona na długo posostaje w sercu.