Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pierwszy...

Twój pierwszy uśmiech
to mój słodki sukces
który celebruję
poprzez wzruszenie

Twój pierwszy chwyt
za matczyny palec
to piękna chwila
zapadająca w sercu

Twój pierwszy wzrok
patrzący na moją twarz
to ogromna duma
że się rozwijasz... ❤️

Piękna Łucjo... ❤️

18.12.2021

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    18 December 2021, 21:18

    ..piękne słowa,
    Twoja maleńka gwiazdeczka,
    i wszystko pierwsze i najpiękniejsze..
    Samych szczęśliwości ❤️
    kobietki❤️

    od Zigi7, AShER, OGRODY-MARZEŃ
  • Nie płacz Ewcia

    18 December 2021, 19:58

    A serce matczyne dumne :)

    Łucjo...
    Więc dopiero co dziecinka obchodziła imieninki :)

    Niechże rośnie zdrowo! :)

    od Meron, Eneida, Pechowa_