Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za Tobą

Twój oddech nie okryje mnie do snu
Twoje słowa nie otulą moje serce

W żałobie za Tobą, żyje
Przyglądam się jak kroczysz
Po drugiej stronie rzeki
W samotności kroczę

We wnątrz mnie umarłeś
Na zewnątrz wciąż żyjesz
Twoje słowa rozwiewa wiatr
Twoją twarz okrywa cień

Pozwoliłam Ci odpłynąć
Zgasł promyk nadzieji

11 898 wyświetleń
109 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!