Menu
Gildia Pióra na Patronite

Było wtedy

Twój niedopałek papierosa przed moim domem
Twój zapach w moich włosach
Twój oddech na mojej skórze
Wszystko co mi mówiłeś tamtego wieczora zostało na bramie.
Przechodzę przez furtkę, widzę ten niedopałek, pamiętam zapach
Tylko nas nie mogę już sobie przypomnieć.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!