Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie

Twe wzruszenie niewzruszone,
Przemierzone niczym
Najciemniejsza dolina,
pomiędzy wzniesieniami,
Dająca schronienie tym,
Którzy najbardziej pragną:
Cienia najjaśniejszego,
Oddechu najgłębszego,
Pochłaniający kamień,
Leżący u wrót rzeki- tak jak ty poruszony, lecz nieznikomy.

156 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!