Menu
Gildia Pióra na Patronite

pieszczota

Twe ręce to skarby,
gdy mnie dotykają.
Kruszą pancerz twardy
dreszcze zostawiają.

Dziś tęskno mi do nich,
a ty tak daleko.
Nawet nie zadzwonisz,
mam łzę pod powieką.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • 9 October 2020, 09:59

    Sorrki, muszę doładować fona. 😜
    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. 😊

    od Maciek Zz, ryksza, Fergus
  • Sol 8

    8 October 2020, 20:48

    Dreszcze i coś jeszcze bo jedno słowo odpowie na wiele pytań jak dotyk.

    Bo odpowiedz nosimy w sobie. Miłego. Pięknie.