Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twe oczy...
Zatrute już całkiem.
Zamknij.
Nic nie poradzisz.

Twe usta
Śmiechu pełne
Tak puste.
Zamilcz.

I ręka
Którą mi podajesz
Zimna.

Każdy tamten dzień
Wielka mydlana bańka
Pewnego razu
Po prostu pękła
Rozsypując szkło
Po moim sercu

Było ciężko

Te pozory

Nie kocham cię
Nie kocham ich

18 362 wyświetlenia
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!